söndag 11 januari 2009

Söndag

Så var helgen slut.
Imorse när jag vaknade så kände jag mig yr utan att ens ha stigit upp. Jag har haft så någon enstaka gång för många år sedan och fick då reda på att man har kristaller i örongångarna och att man kan få denna symtom när dom fastnar. En del lider av det lång tid. Det är jätteläskigt att vara yr när man ligger ner. Jag gick i alla fall upp och när jag höll på att göra frukost blev jag kraftigt illamående och kallsvettig så jag fick lägga mig på soffan en stund. Fick i allafall ätit frukost och la mig sen en stund i sängen igen. Funderade ett tag på hur jag skulle göra. Stanna hemma eller chansa på att åka med på shopping tur med del av familjen. Till slut kände jag mig såpass okej att jag åkte med. Var på Media Market där vi köpte en ny mobil till sonen. Så var vi in en sväng på IKEA och fikade och givetvis går man aldrig tomhänt därifrån. Fick med oss en golvlampa till vardagsrummet, lite ljus, glödlampor + annat smått och gott. Åkte vägen om mamma och fikade med god rabarberpaj innan vi åkte och hämtade yngsta dottern som var hos kompisen.
Hemma blev det färsk pasta och pastasås till middag. Alltid lika gott!
Nu laddar vi inför en ny arbetsvecka. Ganska maffig för min del med långa dagar och inskolningar.

Trevlig vecka!

4 kommentarer:

Camillas blogg sa...

Usch, det är obehagligt med yrsel! Jag har ju varit sjukskriven för det ett par ggr, men det är ett antal år sedan. Inget roligt alls!
Hoppas du slipper känna av det mer..

HA en bra arbetsvecka!

Kram Camilla

Milla sa...

Ha en bra vecka nu och hoppas yrseln bara var en engångsföreteelse, så kan det ju bli ibland om nåt tex kommit ikläm i nacken eller så, men det finns en massa konstiga saker som orsakar yrsel och man är ju helt handfallen när det händer ....

Lisa sa...

Hoppas det känns bättre snart. Jobba lugnt!

Anonym sa...

Låter inte bra att du mår så dåligt, men du kämpade och orkade med en shopping tur med familjen och den verkade ha gått bra.

Kram Kram