onsdag 1 juli 2009

Sommar!


Redan 1 juli och två dagar avverkade på semestern. Vädret kan vi inte klaga på. Möjligtvis att det är för varmt då ;o) Vi har haft fantastiskt väder och inte en droppe regn sen midsommarafton.
Midsommarafton firas enligt tradition här hos oss med flertalet inbjudna familjer. Vi äter sill, spelat brännboll, tillverkar midsommarstång, dansar och grillar intill småtimmarna. I år kunde vi dessutom stta under vårt nya tak som faktiskt blev klart. Regnade gjorde det givetvis stundtals som sig bör en midsommarafton så vi var mycket nöjda med taket.

Vi har hunnit med att besöka min pappa och hans fru och ätit underbart god mat där och tittat runt i deras fantastiska trädgård.

Havet har vi legat vid ett flertal dagar och kvällar denna varma period. I kväll ska yngsta dottern ut till havet för att fira sin ena kompis där med bad och grill. Hon själv firade sin dag i går kväll med fyra vänner här. Hennes tvillingbror ska fira en annan dag. Idag cyklar han med en kompis för att spela minigolf. Själv funderar jag på att åka och kika på rean. Ska snart packa inför vår skåneresa och kommer väl stå här och vara upprörd över hur lite kläder jag har ;o)

Förresten!! Sevärdigheter på Österlen mottages tacksamt!

Inga kommentarer: