fredag 13 augusti 2010

En dag på tu man hand

En dag i stora staden intill
Ibland inser man inte hur nära man har godbitarna.

Idag har vi haft en dag på tu man hand. Vi satte oss i bilen och visste egentligen inte var vi skulle ta vägen. Körde till Göteborg som egentligen är staden väldigt nära. Trots det så finns det ju mängder med ställen där man inte brytt sig om att besöka tidigare eller hunnit med. Vi styrde mot Haga, ett gammalt omårde mitt inne i stan och fick en mysig dag.


När vi parkerat bilen och gick upp mot Haga Nygata gick vi rakt på En Deli Haga och där såg så mysigt och gott ut att vi bestämde att äta vår lunch där. Vi köpte var sin tallrik med smakportioner av allt de hade att erbjuda från sin delikatess. Allt vegetariskt. Läs gärna om deras maträtter genom länken ovan. Underbart gott och efter att ha strosat vidare och återvänt drack vi den hittills godaste latten vi smakat och glass från Lejonet och Björnen av smakerna ROCKY ROAD, PASSIONSFRUKTSORBET och LIMONCELLO.

Vi hann med mer där i Haga, men det tänkte jag berätta om i ett annat inlägg. Nu är klockan mycket och ögonen svider. Sov inte toppen i natt pga världens åskoväder så jag borde krypa till kojs.

GO NATT PÅ ER!!!

2 kommentarer:

A House With A View sa...

Vilket härligt initiativ att bara åka och göra något på tu man hand! Ser urläckert ut med maten för att inte nämna glassen, mums!

Ha en riktigt skööön helg!

kramizar aka

Dubbelörn sa...

Ibland har man mängder, precis runt hörnet :D.

Vi brukar också göra bilturer till små underbara städer här i närheten.

Lunchen låter underbart gott, för att inte tala om glassen! :D