lördag 23 maj 2009

Poppeln anfaller

Idag har tiden bara flugit iväg. Vi hjälpte min syster att flytta på fm. Det gick ganska snabbt och smidigt så när kl var 13 var vi hemma igen. Jag tog itu med lite ogräsrensning medan maken fortsatte med vårt tak på altanen på baksidan.
Nu börjar det ta form och vi väntar på att kanalplasten ska levereras. Kanske hinner vi klart till 12åringarnas 13 årsdag.
Som tack för flytthjälp bjöd mamma på middag!! Ännu en dag utan matlagning *me like*
Jag, yngsta dottern och ena hunden tog en promenad in till mamma medan dom andra tog bilen. Drygt 7 km är det dit så vi har fått dagens motion.
På hemvägen köpte vi lördagsgodis och nu ska vi kolla Robinson. Håller vi ögonen öppna har vi en bra film som väntar därefter.

Poppeln har invaderat oss!!!! Det flyger poppel bös/frö/damm ÖVERALLT!!! Ute ser det ut som snöfall och inne ser det väldigt dammigt ut! Har aldrig varit med om något liknande.
Så här såg det ut på vårt golv efter det att altandörren stått öppen och det är alltså INTE damm ;o)
Nä, nu väntar soffan!

2 kommentarer:

♥ cloudberrie ♥ sa...

Det ser ut att bli en fin altan!

Inte kul med Poppelspår inomhus.

Kram från Eva

Milla sa...

Men du, vi har haft massor av sånt "damm" hemma hos oss med, fått dammsuga varje dag. Luften är sen flera dagar full med "snö" men jag trodde det var maskrosludd. Men så sa svärfar idag och asparna fäller nåt konstigt i år, och de är ju en poppelsläkt. Hm, undras varför det är så detta år ...