söndag 1 mars 2009

Vårmånad!!!

Jag vet inte vad som hänt! Jag som kom i gång så bra med nya bloggen....... Blogglust har jag, men jag hinner liksom inte. Tiden går så himla fort!!! Idag är vi tom inne i årets första vårmånad!!!
Ännu en helg har snart passerat. I går var vi och gratulerade min svåger som fyllde år tidigare i veckan. Hittade två böcker till honom som egentligen var en vild chansning, men som han blev jätteglad över. Känns roligt när man "träffat rätt". Vädret var riktigt fint i går så vi tog me dhundarna på vår vanliga 7 km runda. Med oss följde även yngsta dottern, men det var inte så ovanligt, det mer ovanliga var väl att näst äldsta dottern följde med. Det har nog ALDRIG hänt innan att vi fått med henne på långpromenad.
Kvällen tillbringade vi i soffan tittandes på melodifestivalen. Jag kan väl ärligt säga att hade jag inte haft barn som velat tittat hade jag antagligen sett något annat. Jag tycker att det blivit för mycket av deltävlingar och för mycket av olika röstningar, dueller och allt vad det är dom har.
Idag har maken och jag och våra fyrbenta gått vår runda och samtidigt passat på att lägga alla blanketter för körkortstillstånd och handledarintyg på postlådan. Nu är vi snart ute på vägarna och kör med våra tonåringar!!!!!!
Resten av dagen blir lugn. Vi ska köra ena dottern till street dansen och under tiden tar vi nog en promenad till.
I morgon och på tisdag har vi skollov här. Maken är ledig så barnen slipper vara ensamna. Förhoppningsvis kanske han kan lägga lite tid på vår övervåning oxå.

Visst är det härligt att det är så pass ljust ute på morgonen och eftermiddagarna nu??? Jag njuter.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja tänk nu är vi inne i vårmånaden! Känns härligt! Och det är verkligen härligt när ljuset kommer tillbaka!

Kram