söndag 9 augusti 2009

Skogsbad

Idag var det mulet och regnet hängde i luften när vi vaknade. Inte alls vad man hade väntat sig. Vi som skulle till havet!
Efter fukosten bestämde vi i allafall att vi åker till skogen ihop med vänner och plockar bär och svamp. Det fanns myyyyycket blåbär. Vi plockade ca 2 liter sen gav vi upp eftersom det fanns minst lika många mygg :o(( Utan att egentligen leta fick vi även med oss 1 liter kantareller hem som får hamna på en kvällsmacka i kväll.
Innan vi åkte hem ville barnen bada. Med oss var självklart stora vovven som älskar skog och att bada. Dessutom älskar hon att vinna och SKA vara först. Kolla vad som hände då tjejerna skulle simma ut och hämta en pinne.

Vad har dom nu hittat!!
Nä, nä, den där pinnen var ju min.....

tro inte att ni ska hinna först....


...JAG ska vara först!!

Sådär ja!

Men det är attans vad blöt man blir.
Nu är bär och svamp rensade och middagen uppäten. Medans middagen stod i ugnen passade jag och sonen på att rensa i hans rum. Ska ju fixa till där lite innan skolan börjar. Där fanns en hel del att göra sig av med och nu ska vi försöka få sålt hans skrivbord. Sen blir det nog ett IKEAbesök igen i veckan.
I morgon är det ny arbetvecka och troligen lite mer fart eftersom vi är fler som är tillbaka efter semestern. Jag ska dessutom påbörja en inskolning.
Önskar er alla en skön söndagskväll!











Inga kommentarer: