onsdag 22 april 2009

Din tanke tack

Maken är semester v. 26, 27, 28, 29
Jag har v. 28, 29, 30, 31 + en till.
Frågan är ska jag ta 27 eller 32?
tar jag 27 får vi vuxna tre veckor tillsammans istället för bara två om jag tar 32, men tar jag 32 så får barnen någon vuxen hemma 7 veckor av sommarlovet.
Hur hade du gjort?

4 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Kommer ihåg detta eviga pusslande för att få ihop det bästa möjliga av sommaren...

Jag lovar det blir bättre ;). Barnen blir större o det kommer en dag då det struntar fullständigt i föräldrarnas semester *gapskratt*.

Fast hade det varit jag så hade jag låtit barnens tid gå före, d v s 7 veckor med föräldrarna *skrattar*.

Kramar

Milla sa...

Hej, erfarenhetsmässigt så brukar v32 kunna ha bättre väder än vecka 27. Jag har ju börjat semester v 27 nåra ggr och det har inte varit så ok väder alla ggr (om man nu bryr sig om det ?!) men bara för att man säger så blir det väl tvärtom en gång .... Jag tror inte barnen kanske bryr sig så mycket (längre) om de har förälder hemma en vecka mer eller mindre ?
Jag ska själv ta vecka 28-31 och ev en vecka till och då blir det 32, jag har ju aldrig haft 5 veckor!

Camillas blogg sa...

Jag hade nog tagit v 27. Visst är det skönt för barnen att ha ngn vuxen hemma i 7 veckor, men 6 veckor är inte fel det heller. Jag tycker att 2 veckor ihop med mannen känns kort- minst 3 veckor vill jag ha. Detta året har vi alla 4 veckor ihop!

Kramar Camilla

Unknown sa...

hej följer en tråd från ngn blogg som jag inte minns vilken den var och hamnade här :)Men en trevlig familjeblogg, hoppas du får den hjälpen du behöver och hamnar hos "rätt" läkare...
kan ju inte låta bli att ge ett råd jag med... ta v 32 helt enkelt sonika vädret och att barnen har en förälder en vecka till ...
Bloggkram från Ingela i Fjällboskogen