torsdag 29 juli 2010

Sallad=GOTT

Jag älskar sallader av de flesta sorter!! Perfekt att bjuda på när man har kalas en sån varm dag som det var i måndags då vår dotter fyllde 18 år. Denna gången hade jag i olika sorters grönsallad, pastaskruvar, orange plommonbabytomater, vanlig tomat, knaperstekt bacon, grillad kycklingfileé, fetaost, nektarin och parika. Bara att ta vad man har eller då man är så många som vi var =29 stycken får man faktiskt handla hem vad man ska ha ;o) Till detta serverade vi en lime/vitlössås med honung i och en pestosås, färskt bröd, en god ost, brie, öl, vin, läsk och vatten. Så himla enkelt och så GOTT!!!
Till kaffet bjöd vi på tårtan som är på bild i förra inlägget. Hemmabakade bottnar med fyllning av vanilj, hallon och blåbär. Garnerad med grädde, skogshallon och riven choklad.
Vad brukar du bjuda på när det är kalas dags?

3 kommentarer:

Proforma - Irene sa...

Åh, vad fräscht och gott det ser ut! Det händer allt att vi bjuder på sallad också, ibland har vi tema som t.ex. amerikanskt, thai, ibland paj, ibland smörgåstårta. Beror på vem som fyller år och vilken årstid.

Svar: DHS Outlet ligger strax utanför Båstad. Det finns en länk i inlägget och en kort beskrivning i inlägget innan. Rekommenderar det verkligen, fler tips kommer i inläggen framöver!

A House With A View sa...

Oj vilken god sallad och bilden är verkligen jättefin! Vad fina bilder du tar! Tack för receptet! Gissar att salladen uppskattades av gästerna! Ser att du har fler recept i bloggen - kanon! Jag hade besök av en vän igår och då gjorde vi en god kycklingpaj.

Ha en bra dag! Trevlig helg!

Kramizar aka

Anonym sa...

Sallad är himla enkelt och gott :)
Det beror lite på vem vi har kalas för hemma.. Är det dottern så brukar hon få välja och då blir det ofta typ tacos eller så. Men pajer är ju med himla gott :)

Svar: Vi bor i en marklägenhet i Kungälv. Det är en kompis som lånat ut den medan han är i Tyskland. Perfekt! :)