Till dessert idag blev det blåbärspaj och vaniljsås.
Blanda ihop;
3 dl vetemjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
175 gr rumsvarmt smör
Jag kör allt i matberedaren. Så smidigt!
Häll ett pakt blåbär i en pajform och klicka ut degen över.
Grädda i 225 grader ca 25 minuter.
3 kommentarer:
OoO, idag skulle min son varit hos er när det saverades blåbärspaj. Han gillar sånt!!
I somras när vi var på semester i norrland plockade vi blåbär och gjorde paj. Det uppskattade han.
Vicki
Mums vad gott det låter med blåbärspaj!! :)
Ädelostsåsen lät också god..tyvärr kan jag inte äta ädelost pga att jag får migrän av det. Synd, för jag gillar ju ädelost annars!
Kram Camilla
Ingen tackar nej till en blåbärspaj... så denna måste jag också testa. Blåbär har vi mängder av i frysen dessutom.
Kram Kram
Skicka en kommentar