söndag 16 maj 2010

Vår

Imorgon blir det en sjukskrivning! Surt, men nödvändigt. Jag började redan i fredags känna att det inte stod rätt till i kroppen. Hade lite värk i kroppen och kände mig halvrisig. När jag vaknade på lördagmorgon kände jag mig allt annat än frisk, men eftersom tvillingarnas klass skulle ha loppis var det bara att svälja en Ipren, bita ihop och köra på. När jag kom hem vid 15 kände jag mig inte direkt bättre och jag låg hela em och kvällen. Feber, halsont och kryp i kroppen. Ondare i halsen idag så i morgon får jag ta och åka till vårscentralen och kolla om det kan vara halsfluss. Vore nästan bra om det var det för min hals har strulat sen innan jul. Fick jag en antibiotikakur kanske den rensade upp lite.
Annars har jag hunnit en sväng till Växjö igen för studier. Avslutat en kurs och påbörjat den tredje. Hej vad det går!! Nästa sväng blir i midsommarveckan.
Det vi fokuserar mest på just nu är vår blivande student! 4 juni händer det och vi är i full gång med förberedelser.
Annars försöker vi njuta av den vår som inte har speciellt bråttom i år. De varma dagarna vi har haft är väldigt lätträknade och rabatterna är fortfarande väldigt glesa.'
Hoppas att ni oxå har en chans att njuta av våren och har det bra!