tisdag 30 mars 2010

Mysig kväll

I fredags var jag ute med en gammal kompis. Tog tåget in till stan redan vid 17 och började med shopping på Esprit och sen en hamburgare på Mc Donalds. Promenerade bort till Bergakungen där vi satte oss i baren med var sitt glas rött. Skönt att ha gott om tid, som ändå gick rätt fort. Det är ju så när man har trevligt....
Sen såg vi "Farsan" på bio. Lite småkul, varm film, men ingen man måste eller bör se på bio. En bra dvd för soffan mer.
Vi promenerade vidare och hamnade på Avenyn där vi hade turen att få ett bord för två på överfulla El Corazon. Njöt av en underbar pizza. Har ni vägarna förbi så testa deras pizzor!!!

Hade en trevlig kväll!

I går satt jag och skulle lägga upp bilder på vårt nya kök, men det bara strulade och strulade så jag la ner. Kanske får jag lust en annan dag......

Tills dess........GLAD PÅSK!

onsdag 17 mars 2010

Tjing

Attans vad sällan jag bloggar nu förtiden :o(( Lite kan jag väl skylla på facebook som även slått klorna i mig, men så klart så upptas mycket av min tid till jobb och studier och sen så har man ju si så där fyra barn, två hundar och ca en man ;o) Jag håller mig med andra ord sysselsatt. Köket är i princip klart, hallen inte lika klar, men på gång i helgen då det lovas mycket regn.
Förra veckan var jag i Växjö tre dagar, bodde ensam i dubbelrum och levde världens lyxliv ;o) Nu har man fått vana på det där med hotell och hotellfrukostar så när maken är sugen på något liknande känns det nästan som.......vardag.
Jag läser och skriver och läser och skriver och det flyter på riktigt bra måste jag säga. I maj när jag åker till Växjö igen är två kurser avklarade!
Ville bara kika in och säga HEJ!
By the way, idag backade jag på en bil...........f*n va sura pengar. :o((

Tjipp!