söndag 28 februari 2010

Robert Gustafsson



Helt sanslöst, men himlans KUL!!! Vi är ett gäng som ska gå på Robert Gustafssons krogshow i höst då han firar 25 år som artist. Biljetterna släpptes kl 09 på morgonen och kl 19 skulle jag boka. Vi ville helst gå i oktober eller november. Lite kul så där på hösten ni vet........
Vi lyckades få biljetter den 17 DECEMBER!! Helgen innan julafton! Det var helt hopplöst slutsålt och idag kunde man läsa att det sålts 30 000 biljetter på bara ett dygn! När jag bokar något nästan ett år i förväg brukar det handla om utlandsresor ;o)
I vilket fall som helst ska det bli skitkul!!!!

lördag 27 februari 2010

Mat

Bild från passionformat.se

Dagen idag har inneburit mycket mat och många nya smakupplevelser.I morse blev vi hämtade av goda vänner och tillsammans körde vi ner till Göteborg och mässan "Passion för mat". Å, vad mycket gott jag provsmakat. Struts, viner, kaffe, marmelader, ostar i mängder, frukter, potatis, glass, nötter, kex, oliver, tapenader m.m, m.m ,m.m Köpte med oss ost, tomatblandningtill bruchetta, grantäppelvinäger och bröd hem. Har du missat årets chans till denna tillställning kan jag rekommendera dig att besöka den nästa år eller i morgon.

Senare samma dag var det dags för kalas. Makens bror fyllde år och hans sambo som är från Vietnam hade gjort en massa mat med ursprung Asien. Nu står magen i fyra hörn!!!! Men plats finns för lite lördagsgodis till en bra film ;o)))) Nä, jag är inte vidare förtjust i melodifestivalen ;o)


söndag 21 februari 2010

SNÖ!!!

Ett par bilder från igår! Enda fördelen är väl att nu har snönivån nått den höjd att vi lätt kan nå taket för att få av snön ;o)


Det är faktiskt helt otroligt det här!!!
När vi skyndade oss ut till havet den där eftermiddagen för ganska länge sedan. Då jag bl.a tog den bild som är min layout idag, skyndade vi oss just för att snön kunde ju försvinna när som helst. Det är så vi västkustbor är vana att uppleva vintern. Snö, oftast väldigt lite, som kommer för att stanna några timmar eller högst någon dag och sen blir det is och slask. Nu med facit i hand som har vi inte sett barmark sen innan jul. Det är två MÅNADER med snö. De sista dagarna har vi dessutom fått sådana mängder snö så vi antagligen fått igen för de år vi varit utan. Nu finns snart ingen plats att göra av all snö vi skottar. Det börjar nästan bli löjligt.........

söndag 7 februari 2010

Skridskor och skidor


Idag har vi haft en utedag. Egentligen hade vi inte alls tid med det eftersom vi fortfarande har bitar kvar i köket, men vi känner samtidigt att vi vill passa på att njuta av denna vinter vi har. Tog med oss skridskor och skidor och åkte upp till ett friluftsområde i kommunen tillsammans med vänner. Barnen åkte skridskor på en sjö och även skidor. Till och med jag tog mig ett varv på skidor på sjön. Lite goda mackor och varm chocklad gjorde pricken över i:et.

Nu på em bjöd vi in makens syster och sambo på mat. Oxfilé, rösti och pepparsås.