tisdag 29 september 2009

Frisk

I fredags gick jag och jobbade. Kändes bra och nu har både förkylning och skudomskänsla försvunnit ordentligt. Tur att jag stannade hemma så många dagar som jag gjorde för jag kände mig verkligen frisk då jag gick tillbaka.
Helgen har vi mest tillbringat med funderingar över hur vi vill ha vårt kök. Vi var i princip klara över att vi skulle ha ett högblankt vitt kök, men så åkte vi till Husknuten i gbg i söndags och nu lutar det åt matta vita luckor. Det är snyggt med högblankt, men blir så mycket kallare och man kanske tröttnar på det fortare??? Jag vill ha ett trendigt kök, men jag vill ändå ha det hemtrevligt och behagligt. Jisses vad svårt det är!!!
På lördag ska jag shoppa loss på gekås i Ullared. Är länge sen jag var där så det ska bli kul!!

Gonatt!!

torsdag 24 september 2009

Dag fyra

Fortfarande hemma, dag fyra!! I morgon SKA jag jobba.....tror jag. Fördelen är att jag i allafall har hunnit plugga en del med hjälp av lite Ipren. Yngsta dottern är hemma idag, lätt feber, huvudvärk och halsont. Nu har vi bara en familjemedlem kvar innan alla haft det.
Idag åker näst äldsta dottern med en av Stena båtarna och stylar passagerare. Hon läser till frisör och är där med två kompisar från skolan för denna uppgift. Ute blåser det storm så hon fick lite sjösjukepiller innan hon åkte. Ska bli spännande att höra hur hon haft det sen i kväll.
I går skulle jag varit på fotokurs, men som tur var gick den att boka av så nu kan jag boka mig på en ny. Tur på sätt och vis att jag fick en anledning att boka av för just nu ligger fotoinspirationen väldigt lågt och det är ju roligare att gå kursen när man är igång.
Nu äntligen håller vi på att rita på vårt nya kök!!!! Kan vi kanske ha ett nytt kök innan jul?! HOPPAS!

tisdag 22 september 2009

Blärk....

Jag har nog sjuttsingen influensa. Å får man influensa nu, denna tid, så ska man väl anta att det är den omtalade svininfluensan. Är det inte så dom säger? Jag som i helgen bara trodde att jag fått en kraftigare förkylning, insåg i söndagskväll att jag nog får tom sjukskriva mig. I går kväll insåg jag att jag faktiskt ÄR sjuk vare sig jag vill ha det så eller inte. Jag är hemma idag oxå och ska vara i morgon med. Detta är väl nackdelen då man ALDRIG är sjuk, det tar ett bra tag innan man inser att man ÄR sjuk dom få gånger man blir det! Jag snorar, hostar, nyser, har huvudvärk, lätt feber och känner mig riktigt sjuk. Som ett brav på posten kommer ju så klart mina följeslagare, herpessåren :o(( I dagsläget har jag två runt ena näsborren och ett på överläppen och jag hatar det. På läppen har jag satt ett munsårplåster och det brukar jag kunna ha på näsan oxå, men det funkar ju inte nu när jag måste snyta mig 110 gånger om dagen. Jissa hur snygg jag kommer att vara då jag ska ha föräldramöte på måndag *NOT*
Färdiggnällt!
Dom timmar idag och i går när jag haft Ipren i mig har jag faktiskt passat på att plugga. Min tredje uppgift ska vara inlämnad senast söndag och den är svår tycker jag. Jag har förmånen att ha, genom en mailinglista, lärt känna en person som jag fått lov att skicka min text till och hon har kommit med synpunkter och gjort en del rättning. Läser du det här Marie så ska du veta hur otroligt mycket din insats betyder för mig. TUSEN TACK!!
Har börjat fila lite på uppgift fyra för att ligga i fas med tiden. Det är jättekul att plugga samtidigt som det är svårt!
Nu har jag ju tom trots sjukdom fått ihp en inlägg till bloggen ;o) Trots att det inte blev det roligaste precis så är det en uppdatering av vad som händer här för tillfället.

Åter till näsduken!

söndag 20 september 2009

Sjuk

Här duggar inte inläggen tätt precis. Livet går i en rasande takt och vad hade man väntat sig när man beslutar sig för att arbeta 100% och studera 50%. ;o) Självförvållat skulle man ju enkelt kunna uttrycka sig. Dessutom har jag blivit SJUK !! Det har jag nog inte varit under de sista åren. Känner mig influensasjuk minus feber ungefär. Maken och äldsta dottern har varit sjuka och nu ligger sonen och jag. Jag får nog kapitulera och inse att jag måste sjukskriva mig i morgon.