onsdag 31 december 2008

Gott nytt år

Årets sista inlägg.
Efter 12 slaget är jag inne på mitt femte år som bloggare!
Även om inte denna blogg är mer än några dagar gammal.
Tänk så många nya bekantskaper man gjort, så mycket inspiration man fått. Det är rätt fantastiskt att bara kunna sätta på datorn och så finns ni där, alla underbart trevliga bloggare!
Så nära, men ändå så långt bort.

Vill önska er alla en trevlig kväll hur den än firas. Vi firar här hemma ihop med vänner.

GOTT NYTT ÅR
vi hörs nästa år!

tisdag 30 december 2008

Friden


Idag blev en härlig dag på jobbet. 10-14. Nu är jag ledig en vecka och ska bara njuta. Träffa vänner, greja här hemma eller bara vara.

Ska försöka fixa så mycket som möjligt här hemma i kväll så vi kan ta en ordentlig sovmorgon i morgon och sen gå en långpromenad med hundarna.

I kväll ska jag göra som i gårkväll. Sitta på min fårskinnsfäll i soffan framför brasan med laptopen i knät och surfa medan jag slötittar på Tv. Skillnaden från igår ska bestå i ett glas vin ;o)


Vi har planer på att besöka Österlen i sommar. Detta har vi velat göra i flera år, men det blir aldrig av. I morse när jag körde till jobbet hörde jag på radion om en "pizzeria" långt ut på landet i Kivik där radioprataren varit och velat boka bord. Det hade inte funnits ett bord att få på fyra dagar pga att stället är så populärt!!! Visst blev man nyfiken och nu när jag kom hem surfade jag runt och hittade stället, FRIDEN. Hit skulle jag vilja åka om jag nu kommer så långt som ner till skåne. Någon som känner till stället eller kanske tom varit där?

Sen hoppas vi få komma upp till Bergslagen i år och hälsa på *blinkblink* till någon ;o)


Avslutar med att visa er vår fantastisk fina gran. Ser inte alls så fantastisk ut på kort som den är i verkligheten. Det är en kungsgran och våra vänner som var här i helgen trodde inte på oss när vi sa att det inte var en plastgran.

Till alla

Gott Nytt År!!!

måndag 29 december 2008

Sömnlös

I dag skulle jag börja jobba kl 6.30 och tänkte därför komma i säng i tid i går kväll. Som vanligt så gjorde jag det ändå inte utan la mig vid 23 tiden. Jag var hopplöst klarvaken och låg vaken ända till 02.30!!!innan jag somnade. Inte speciellt frackt att vakna tre timmar senare av klockan. Det gick och konstigt nog har jag inte varit det minsta trött idag. Nu känner jag det komma smygande och jag HOPPAS att jag kan sova ordentligt i natt.
Vilken dag vi haft på jobbet idag! Sex barn och sex personal! Nu kan vi snacka personaltäthet *s* Fick gjort en massa saker vi behöver göra inför vårterminen och som är svåra att hinna med när vi har alla barn. Dessutom gick jag redan 12.45 eftersom jag tog tåget hem. Min snälla make körde mig kl 6.00 i morse för att dom skulle kunna ha bilen till badet sen och så tog jag tåget hem + gick dom 4 km ända hem. Kallt som attans, men nyttigt.
Övriga familjen, rättare sagt tre av dem, hade haft en bra dag med mycket bad.
Nu har vi precis varit och handlat inför nyår. Både mat, vin och skumpa.
I ugnen står bakpotatis och snart ska jag börja med köttet.

Ja, just det! ÄNTLIGEN hittade jag ett silverfärgat ljus till min cultstake här intill. Det var helt omöjligt att få tag på i stan i helgen.

söndag 28 december 2008

Lediga dagar

Det känns riktigt bra med en ny blogg. Har funderat på det en längre tid och nu blev det av. Nu behöver jag bara en ny kamera oxå ;o) Dator fick jag ny innan jul :o))

Jag har haft sex underbart lediga dagar. Vad jag uppskattar att göra precis ingenting nu när jag är ledig när jag inte jobbar hemma längre. Vi har haft en bra jul och dagarna därefter har tillbringats med lugna dagar, lite shopping, vänner på middag och fikastunder. Nu jobbar jag de två kommande dagarna för att sedan vara ledig i sju dagar igen. I morgon när jag jobbar åker mina två yngsta och deras pappa till ett upplevelsebad och roar sig tillsammans med en annan familj. Någon dag ska vi försöka hinna med att bowla tillsammans oxå.

I morgon ska vi försöka hinna med en sväng till affären för att nyårshandla. Vi firar nyår här med vänner. Hur firar du nyår?



Tack för att du följde med över till
MAMMA TILL FLERA !

Välkommen

Välkommen hit!
Här startar jag upp en ny blogg som kommer att vara öppen.
Snart nytt år, ny blogg, det känns bra :o))